FloraHolland Trade Fair Aalsmeer, 6 t/m 8 november 2013

De Trade Fair is een internationale handelsbeurs: dé plaats waar vraag en aanbod van sierteeltproducten samenkomen.

Meer dan 650 internationale aanvoerders van bloemen en planten presenteren de nieuwste soorten snijbloemen en planten die direct of op termijn leverbaar zijn. Exporteurs, groothandelaren en hun klanten uit binnen- en buitenland vinden er een compleet overzicht van het aanbod bloemen, planten, productconcepten en noviteiten. De FloraHolland Trade Fair Aalsmeer is dé ontmoetingsplek voor de sierteeltsector. Kijken, kopen, ideeën opdoen en netwerken, daar gaat het om bij deze handelsbeurs. Dit jaar wordt de beurs ingericht met maar liefst 2000 m2 extra ruimte voor toonaangevende internationale veredelaars van bloemen en planten. Een bezoek aan de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer is gratis. De beurs is uitsluitend toegankelijk voor vakpubliek.

Ook dit jaar staan wij voor u klaar op de Trade Fair Aalsmeer en tonen wij u graag onze producten. Hopelijk tot ziens bij standnummer 27.2!