Bezoekersrecord FloraHolland Trade Fair 2015

FloraHolland Trade Fair

Een record aantal mensen bezocht de afgelopen drie dagen de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. In totaal ruim 15.000 dat zijn er 1.000 meer ten opzichte van 2014 .

Innovatie, positiviteit en nieuwe contacten leggen kenmerken de jaarlijkse internationale handelsbeurs voor de sierteelt sector. “Kweker en klanten zijn weer met de toekomst bezig”, zegt Wilma van Straalen, beursmanager van FloraHolland. “Bovendien worden de stands elk jaar mooier, de sfeer dit jaar is ook enorm goed en positief.”

Ruim 15.000 bezoekers zijn geregistreerd en dat is een record ten opzichte van vorig jaar. Ruim 750 standhouders uit binnen- en buitenland toonden hun bedrijf en product, waarvan zo’n 470 plantenkwekers, 180 bloemenkwekers, 50 veredelaars, 7 handelsbedrijven en nog eens 50 zogenoemde ‘toegevoegde waarde’ stands. Al deze deelnemers deelden samen drie dagen lang de beursvloer met vloeroppervlak van 25.000 m2.