About us

True to Nature

Een bloembol is een product die door natuurlijke hulpbronnen uitbloeit tot een prachtige bloem. De natuur is dus een onmisbare factor voor onze organisatie! Het milieubewust omgaan met de natuur staat daarom hoog bij ons in het vaandel.

  • 100% bloemgarantie
  • Grote zorg aan productieproces
  • Gebruik van milieuvriendelijke middelen
  • Transparant over herkomst van de producten

MPS Certificering

Door deelname aan het MPS-ABC certificaat hebben wij een grote stap op weg naar een duurzame bedrijfsvoering gezet. MPS-ABC is meer dan een certificatieschema met eisen. Het is een unieke standaard in de wereld en werkt als een meetlat die aantoont in hoeverre onze bedrijfsvoering milieuvriendelijk is. Hiermee borgen wij onze milieuprestaties, verlagen wij flink de milieubelasting van ons bedrijf en voldoen hierdoor aan alle wetgeving. MPS-GAP is gericht op de traceerbaarheid, veiligheid en hygiëne van producten. Binnen de sierteeltsector is deze certificering vooral relevant voor supermarkten en andere retailers. Het certificatieschema is gebaseerd op het bekende GlobalGAP-certificaat van supermarktorganisaties in Europa.

De certificering zorgt voor openheid over de herkomst van onze producten!

Een uniek familiebedrijf

Fa. L.P.M. Zonneveld & Zn. is een echt familiebedrijf; opgericht in 1898 en momenteel draait het bedrijf in handen van de 4e generatie. Onze organisatie is in al die jaren gegroeid tot een gemoderniseerd bloembollen op pot kwekerij en broeierij. Wij zijn constant innovatief bezig door methodes te bedenken waardoor ons productieproces verbeterd en waar u als klant uiteraard uw voordeel mee kan doen!