Inspiratie & Tips

Bent u op zoek naar wat meer kleur in uw leven? Haal dan snel de lente in huis met onze bol op pot producten en ontdek wat bloemen met u doen! Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het opfleuren van uw woning en tuin? Laat u zich dan inspireren door de vele mogelijkheden van bollen op pot. Wist u dat al onze bol op pot producten zowel binnen, als buiten neergezet kunnen worden? Onze inspiratie tip; ‘denk oneindig’, want de bollen kunnen met alles gecombineerd worden! Uiteraard wilt u zo lang mogelijk van die prachtige kleuren genieten, ontdek dan snel de juiste wijze van verzorging.

Narcissus Bridal Crown 16 cm transparante cilinder

Hét alternatief voor een glazen cilinder!

Boloppot.com biedt u bloembollen in transparante cilinder; een voordelig en uniek product wat een reeks aan kleurrijke voordelen bevat!

 • Eén compleet product voor binnen en buiten
 • Perfect om als presentje te geven
 • Beschikbaar in verschillende maten en variaties
 • Licht van gewicht (besparing op vrachtkosten)
 • Bloemenstelen blijven overeind staan
 • Geniet van het natuurlijke proces; zie de bol groeien en bloeien!

Durf te combineren

Wie wordt er nou niet blij van veel vrolijke kleuren? Durf daarom te combineren met onze bol op pot producten! Vindt u hyacinten ook zo heerlijk ruiken en geniet u altijd van deze prachtige bloem? Combineer dan eens onze acht verschillende kleuren hyacinten en verras uw zintuigen! Of wellicht kunt u niet wachten om het effect te zien van al die andere mooie combinaties in en rondom uw huis? Bent u benieuwd naar al onze bol op producten? Neem dan snel eens een kijkje in ons assortiment. Durft u de uitdaging aan?

Een belevenis van prachtige kleuren

Wat is de ideale situatie voor een bol op pot product om te groeien en bloeien? Graag geven wij u advies over de wijze van verzorging.

Tips om binnen optimaal te kunnen genieten van uw producten:

 • Zet uw bol op pot product op een lichte plaats
 • Kamertemperatuur is prima, echter hoe warmer het is des te sneller groeit en bloeit de plant
 • Zorg dat de grond vochtig blijft door de bol ongeveer 2x per week water te geven. De hyacint mag in het begin niet te veel water krijgen, want anders wordt de plant te lang. De hyacint mag weer wat meer water krijgen, zodra de bloem gaat kleuren. Hierdoor gaan de bloemen langer mee. De narcis krijgt liever iets te veel water, dan te weinig.

Tips om buiten optimaal te kunnen genieten van uw producten:

 • Zet uw bol op pot product op een lichte plaats
 • De temperatuur mag tussen de -2 en 22 ºC liggen. Een enkele nachtvorst van -5 ºC hoeft geen probleem te zijn.
  Let wel dat hoe warmer het is des te sneller groeit en bloeit de plant.
 • Zorg dat de grond vochtig blijft

Plantinstructies

1,2,3…het is lente!

Met bloeiende bollen zoals narcissen, hyacinten, crocussen en muscari’s creëer je in een handomdraai een vrolijke sfeer in en rondom je huis. Zodra je daar naar kijkt, krijgt je humeur meteen een positieve boost!

Lentestyling hoeft niet veel tijd te kosten, want in drie eenvoudige stappen ben je klaar. Breng allereerst een bezoekje aan het tuincentrum of bloemist en kies uw favoriete bloeiers. Verzamel een aantal potten of bakken en vul ze met de bloeiende bolletjes (wel eerst het kwekerspotje verwijderen). Geef ze vervolgens een geschikt plekje en het grote genieten kan beginnen. Of u nu kiest voor narcissen, hyacinten of andere bollen op pot, je ziet iets bijzonders gebeuren: de ruimte komt tot leven! Uiteraard kunt u de vrolijke bloeiers ook snel en eenvoudig in de volle grond planten.